ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Tο παλαιό μοναστήρι που, μετά την αναπαλαίωσή του, λειτουργεί πλέον ως συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Π.Θ., περιβάλλεται από μια έκταση 600 περίπου στρεμμάτων, ένα μεγάλο τμήμα της οποίας καταλαμβάνει ο ελαιώνας με 1.600  δένδρα.

Το 2016, αποφασίσαμε πιλοτικά αφενός μεν να τυποποιήσουμε το λάδι που παράχθηκε με οξύτητα μικρότερη του 0,4 (εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο)  και να το διαθέσουμε σε συσκευασία των 500ml, αφετέρου δε τμήμα της  μικρής φετινής μας παραγωγής να διατεθεί  υπό τη μορφή σαπουνιού. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γεωργίας και Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας Φυτών του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Π.Θ. προβήκαμε σε πιλοτική πρόσμιξη του ελαιόλαδου με λάδι από σπόρους αγριαγκινάρας και διάθεσή του σε συσκευασίες των 500ml και 750ml.

Η διάθεση των προαναφερθέντων προϊόντων γίνεται από το εκθετήριο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου Πάου (και κατόπιν παραγγελίας από το Βιβλιοπωλείο μας, Ιάσονος 145 Ισόγειο Κτιρίου Τσικρίκη Βόλος, τηλ: 2421074118, email: bookshop@uth.gr).

 


img_mpaou91
« 1 της 4 »

Για μεγέθυνση και πλοήγηση κλικ στην φωτογραφία